Persoonlijke Kracht Methodiek

 

 

Loop jij vast op het niet weten wat je wil, ben je niet zichtbaar, voel je je niet gewaardeerd binnen je omgeving, werk en of school waardoor je je kwaliteiten niet optimaal durft in te zetten?

Worstel jij met vragen: wie ben ik? Waar ben ik goed in? Wat wil ik? Welke keuzes ga daarvoor maken?

Stel je voor dat je lekkerder in je vel zit en meer (werk)plezier ervaart. Wat voor impact zou dat hebben, niet alleen op jou maar ook op je omgeving?

Een authentieke, krachtige indruk maken begint met inzicht in jouw grootste kracht en de wens om deze duidelijk te laten zien. Door te weten wie jij bent, wat je drijft en wat je energie geeft, vergroot je je impact, waardoor je gehoord, gewaardeerd en gezien wordt. Wie wil dat nu niet?

Door de methode die ik gebruik meten we wat jou drijft, waar jij voor staat, wat jij moeiteloos voor elkaar krijgt en waar je uitdaging ligt, met als resultaat een persoonlijke groei die in gang wordt gezet en een succesvolle en duurzame verandering brengt.


Wat maakt de methode, waarmee ik werk, anders?

 

  • De Persoonlijke Kracht methodiek legt met een positieve blik de nadruk op wat er is en kan groeien.

 

  • De Persoonlijke Kracht test is de eerste test die Persoonlijke Kracht meet, versterkt en zichtbaar maakt.

 

  • De Persoonlijke Kracht test meet de hele mens – werk en privé – ratio en gevoel.

 

  • De Persoonlijke Kracht meting is gebaseerd op de filosofie van elementen en de psychologie van kleur.

 

  • De Persoonlijke Kracht methodiek gebruikt een verfijnd model om kwaliteiten en drijfveren te meten en hanteert een natuurlijke en associatieve taal van elementen en kleur. Hierdoor worden de resultaten duidelijk zichtbaar en beter onthouden.

 

  • Door de verfijning van de meting en de visuele weergave van de kern wordt in één oogopslag zichtbaar wat elk mens uniek maakt. Deze methode stopt mensen niet in hokjes.

 

  • De Persoonlijke Kracht methodiek gebruikt de kracht van kleur om het onbewuste bewust te maken en verandering in gang te zetten.

 

  • Door je grootste kracht letterlijk aan te trekken, erken je voor jezelf wat je grootste kracht is en zet je je non-verbale communicatie kleurrijk in.