"De coachpraktijk waar jij centraal staat". 

Ik coach mensen om de kracht in zichzelf terug te vinden, zodat ze meer energie, rust, balans en groei ervaren in hun leven.

Mijn kracht is mijn openheid tot ontwikkeling, groeien en datgene doen waar mijn hart ligt. Het delen van kennis, expertise en mogelijkheden. Het beste in mezelf naar boven halen en andere in staat stellen dat ook te doen. Jouw letterlijk en figuurlijk in beweging brengen met als doel het realiseren van een duurzame gedragsverandering. Samen werken aan het vinden van jouw pad door de diepere oorzaken te ontdekken. Door waar te nemen, te voelen en te ervaren. Veiligheid, vertrouwen, gewoon jezelf mogen zijn en op een fijne manier werken aan bewustwording van de ingrediënten voor een gezonde leefstijl…… Waarin jij de regisseur bent en blijft.

In het coaching traject neem ik je ook graag mee voor een wandelcoaching. Coachend wandelen in de natuur werkt niet alleen effectief. Het brengt je in beweging en het geeft je de vrijheid in hoe jij je voelt. Je loopt in de frisse lucht, het gesprek verloopt op een ontspannen manier en je mag jezelf zijn.

 

 

Wie ben ik:

Ik ben Albertine, 48 jaar, Holistisch leefstijlcoach, verpleegkundige en 21 jaar met heel veel passie werkzaam geweest in de ouderenzorg en revalidatiezorg, met een leidinggevende functie.

Op mijn levenspad heb ikzelf teleurstellingen, verdriet, liefde, vertrouwen, hoop, verlies, rouw, angst, stress gevoeld en doorgemaakt. Ik bleef de ballen in de lucht houden. Maar mijn reserve-energie raakte volledig op in 2015 met een Burn-out als gevolg. In 2016 ben ik de hbo-opleiding Holistische Leefstijlcoaching gaan volgen in Amersfoort. Dit werd een aanvulling op mijn duurzame gedragsverandering en wat ik miste aan begeleiding tijdens mijn eigen traject. Hierdoor kwam ik nog meer in mijn kracht te staan. En dit werd een passende jas voor mij om als coach er voor andere mensen te kunnen zijn. Mensen in beweging brengen en te begeleiden om de kracht in zichzelf terug te vinden, zodat ze meer energie, rust, balans en groei ervaren in hun leven.  

 

“een gezondere leefstijl is het beste medicijn naar een gezonde ik” 

 

Wil jij je weer in jou eigen kracht komen te staan.  Je goed voelen over jouw eigen gezondheid? Bel, mail of stuur mij een Whatsapp bericht voor een kennismakingsgesprek. Uiteraard gratis en vrijblijvend.

Nadat wij contact hebben gehad via mail of telefoon maken we een afspraak voor een oriëntatie gesprek. Deze vindt plaats in mijn praktijk of eventuele  een andere locatie. In dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, neem ik alle tijd voor jou vragen, wensen, zorgen en verwachtingen. De manier waarop ik werk zal ik nader toelichten. Naar aanleiding van het oriëntatie gesprek maak ik een persoonlijk voorstel voor een traject wat passend is voor jou. Deze ontvang je via de mail en licht ik persoonlijk toe. Wij gaan samen verder als jij akkoord bent met jou persoonlijke voorstel.