Reactie plaatsen

Reacties

Renate Van Herwijnen
6 dagen geleden

Gister heeft mijn zoon zijn rijbewijs gehaald dank zij albertine. Zij heeft hem geholpen om zijn stress onder controle te houden en het is hem gelukt . Dus voor iedereen met examen stresss is albertine zeker een aanrader. Albertine nogmaals super bedankt

Marith Bos
6 maanden geleden

Door de hulp van mijn tante, Albertine, ben ik geslaagd voor mijn school examen en rij examen. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Anja Bokhorst
een jaar geleden

Zeer dankbaar ben ik dat ik de kans heb gekregen om 2 keer per week op weg te gaan met Albertine de bossen in.
Dankbaar voor de oprechte aandacht die ze aan mijn wel en wee schenkt, keer op keer en voor de positieve impact die het wandelen in de natuur op mij heeft. Ik voel me zoveel beter als ik thuis kom, energieker, vrolijker en voldaan.
Wat fijn dat je er bent voor me Albertine in deze tijd en al zovele maanden en dat ik mag groeien in jouw nabijheid!

Renate Van Herwijnen
een jaar geleden

Albertine is een top vrouw ze heeft mijn zoon van. 16 tijdens zijn examen periode ondersteunt en rust gegeven om zijn examens zonder stress te kunnen maken en dit is goed gelukt , want Jens is geslaagd en dat hadden ze op school niet verwacht. Dus top jouw zoon of dochter ook met stress /faalangst tijdens toetsen of examens dan raad ik Albertine zeker aan. Albertine nogmaals heel hartelijk bedankt . wij zijn super blij

Mirjam
2 jaar geleden

In augustus ben ik examenkandidaat geweest van Albertine coaching www.albertinecoaching.nl/persoonlijke-kracht-methodiek voor haar opleiding Persoonlijke kleur Kracht. Enorm leuk om te ontdekken dat kleuren invloed hebben op de resultaten (jouw blauwdruk, jouw verlangen, jouw grootste kracht) die je wilt behalen en wie je bent (groots jezelf zijn). Sindsdien ben ik veel meer bezig met kleur, welke kleur trek ik aan waar naartoe en vooral wat koop ik met welk doel. Weer een stukje bewustwording!
Dank je wel Albertine voor deze mooie tool!

Hanny Francken
2 jaar geleden

Sinds 2019 doe ik Slow Sports.
Heerlijk ontspannen buiten bewegen en werken aan kracht, balans en lenigheid.
Bewegen is goed voor iedereen maar voor mij onmisbaar omdat ik de ziekte van Parkinson heb.
Omdat ik 2x in de week Slow Sports doe en inmiddels 110 lessen heb gehad voel ik me superfit en heb ik mijn ziekte onder controle en is dit het beste wat ik ooit heb kunnen doen.
En wat ook niet onbelangrijk is gebeurt dit onder deskundige begeleiding dank zij jou Albertine.
Dank je wel daarvoor

Els Bloemen
2 jaar geleden

Ruim een jaar geleden ben ik de laatste maandag van de maand met Albertine mee gaan wandelen. Ik ben geboren Venraayse, heb altijd graag gewandeld, dus dacht de omgeving te kennen. Maar ben totaal verrast door de wandelroutes die Albertine uit weet te zetten. Zo mooi! Verder is het wandelen met meerderen en toch in eigen tempo heel fijn tijdens de wandelmiddagen. En dan op het einde is er koffie of bijzondere thee en een gezond hapje door Albertine gemaakt (waar je het recept ook nog van mee krijgt). Een heerlijke afsluiting van een genietende middag! Wandel jij ook met ons mee!!!

Pietie
2 jaar geleden

Graag wil ik het volgende delen. Een poos geleden ben ik gaan sporten bij Albertine (Slow Sports). Heerlijk buiten sporten in een kleine groep onder de bezielende leiding van een super coach, die je uitdaagt net dat stapje extra te maken. Albertine is een echt mensenmens en haalt het beste in iemand naar boven. Of dit nu op fysiek of mentaal gebied is, haar positiviteit is aanstekelijk.
Helaas moest ik stoppen met sporten vanwege een blessure. Er volgde een operatie met een maandenlange revalidatie. Albertine heeft mij al die tijd ondersteund en gemotiveerd om in beweging te blijven. Daarbij werden soms creatieve oplossingen ingezet, zoals de Vitafiets.
Nog even en dan kan ik weer meedoen met Slow Sports!
Fantastisch Albertine, dank je wel mooi mens